Om Malene Bredvig

Min indgangsvinkel til at arbejde professionelt med salg og service indenfor hotelbranchen er mange års erfaring indenfor branchen.

Jeg er hoteluddannet fra Tech College i Aalborg og Hotelskolen i København, coachuddannet fra Grow2-Danish Coach Academy, certificeret i DISC profil analyser, Thomas International og har gennemgået en række kursus forløb hos Comwell Academy.

Det har givet mig stærke kompetencer og erfaring, samt en skarp indsigt i hoteldrift ,at have haft en bred vifte af arbejdsopgaver og stillinger, som blandt andet bookingchef, konferencechef, projektchef, hotelchef, key account manager, salgschef, tjener, receptionist, barchef.


Som person lever jeg i nuet, er positiv og fremsynet.

Jeg er:

  • Ligefrem og ærlig
  • Idérig, nytænkende og ser muligheder.
  • Detaljeorienteret og struktureret.
  • Seriøs og med et positivt mindset.
  • En aktiv networker
  • En kompetent sparringspartner


Jeg sætter en ære i at yde optimalt hver gang
– og motiveres af, at skabe fremskridt, muligheder og (mer)salg, så netop din virksomhed kan blive endnu skarpere på salg, service og synlighed.

Hos mig er 100 % diskretion en selvfølge. Jeg udtaler mig ikke om kunderelaterede forhold. Til gengæld lover jeg en kompetent og helhjertet sparring, så vi sammen kan skabe synlige resultater.

 

Silkeborg

”Malene hjalp os med at skabe struktur og overblik over vores organisation. Denne struktur og overblik var med til at vi fik et godt og grundigt kig ”indad”. Vi er derfor blevet bedre til ikke at tage så mange spontane beslutninger, men se vores organisation i et helhedsbillede hvér gang vi tager beslutninger. Det har givet os en mere rolig hverdag med mere struktur.”

Heidi Lambertus, KREATIV DIREKTØR & MEDEJER EVALD BRASSERIE & CAFE RESTAURANT ZORBA
HOLGERS KRO – KROEN I CENTRUM
Silkeborg

Ruths Hotel

På Ruths Hotel har vi benyttet Malene/Contesta som konsulent for vores samlede salgsindsats på B2B markedet. Malene har stået for tilrettelæggelse og udførsel af al nysalg, en del af vores kundepleje og gensalg, samt strukturering og opsætning af CRM procedurer i Picasso. Malene har desuden været en værdsat sparringspartner som har udvist generel interesse i vores hotel og har forstået at erfarings-udveksle, rådgive og videreformidle indenfor service og kvalitet der rækker langt udover hendes oprindelige opgaver for hotellet. Malene er værdsat som person og har repræsenteret Ruths Hotel på en professionel og personlig måde hvorfor vi kan give hende vores varmeste anbefalinger.

Christina Torp, Hotelchef, Ruths Hotel
Kragerup Gods

I forbindelse med jeg tiltrådte en salgsstilling, har jeg haft fornøjelsen af et intenst salgs forløb med Malene Bredvig fra Contesta. Malene Bredvig har sikkert og professionelt, ført mig igennem alle faser vedrørende salg, herunder gensalg og mersalg, samt forretningsudvikling. Struktureret og detaljeorienteret har Malene vist mig alle relevante systemer, og vi har haft god og ærlig sparring om gode værdier vedrørende kundepleje. Det har været et meget givende og lærerigt forløb. Jeg har fundet mig rigtig godt tilpas, i Malenes altid positive og nytænkende tilgang til opgaverne. Jeg kan varmt anbefale Malene Bredvig, Contesta

Lene Glerup, Kundechef, Kragerup Gods
HEAD aHEAD

Vi har arbejdet sammen med Malene og Contesta i en længere periode, specifikt med kandidat-sparring, profilanalyser og –test. Det har været en god oplevelse at arbejde sammen med Malene. Hun arbejder meget struktureret. Det beviser hun i sit oplæg til opgaven, gennemførelsen og måden hun følger op på, når opgaven er afsluttet.

Thorkild Fuglsang Nielsen, d. 12-02-2016 HEAD aHEAD
Comwell hotellerne

Malene har periodevis udført Mystery Caller samt forskellige salgsopgaver til både eksisterende kunder og nye kunder. Hun har arbejdet benhårdt på at hendes salg og opkald skal give resultater i form af forretning til os. Malene er meget professionel i sin tilgang til opgaven og sine kunder. Hun arbejder effektivt og er nem og behagelig at arbejde sammen med idet hun hurtigt via sin erfaring og baggrund forstår hvad opgaven går ud på. Hun kender vores branche og de udfordringer og muligheder vi har. Jeg kan absolut anbefale Malene – det er nemt, effektivt og har givet resultater.”

Lene Rysgaard, Regional salgschef Comwell as
Schæffergården, Gentofte

Velgennemtænkt faglig sparring og super professionelt arbejde. Jeg har kun rosende ord at sige om vores samarbejde med Malene Bredvig, som nu har varet i snart 2 år. Vi bruger Malene til sparring på salg, og udover gode dialoger, input og struktur på arbejdet, har vi også fået nogle gode resultater. Malene har en god føling med markedet og en bred indsigt i branchen, og jeg kan sagtens forstille mig, at vi vil bruge Malene og Contesta til andre typer opgaver end dem vi har gang i i dag.

Helle Ratzau, Konferencechef, Schæffergården
Primanor Denmark

”Vi har med meget tilfredsstillende resultat benyttet os af Malene Bredvig i processen med at ansætte sælgere. Malene stod for udvælgelsen og første interview. De kandidater vi fik til 2. samtale var alle yderst kvalificerede. De endelige kandidater lavede Malene en DISC analyse på. Vore sælgere er efter 2 år stadig ansat i vor virksomhed, et bevis på succes i ansættelsesprocessen. Vi vil helt sikkert ved fremtidige ansættelser igen benytte os af Malene.

Jan Møller Christensen, adm. direktør Primanor Danmark
Marselis Hotel - Aarhus

Jeg har brugt Malene Bredvig til sparring, da vi stod og manglede en dygtig sælger. Malene har hjulpet med en salgsklar løsning til vores sælger, så hun fra dag 1 har kunnet komme ud til kunderne. Det er super professionelt arbejde Malene og Contesta leverer og jeg sætter pris på Malenes ærlighed. Vi er meget glade for samarbejdet.

Mark Fisher, Executive Director - Europe, Helnan International
Følg mig på Linkedin

Skal vi netværke sammen?

Lad os connecte her
Følg mig på facebook